Mattor

Söker du efter snygga och ändamålsenliga mattor? Då tycker jag att du ska komma in till oss på Matts Mattor i Borlänge. Här finns ett stort sortiment med variation, som vi är väldigt stolta över. Oavsett om du gillar färg eller diskret, tyg eller plast, här finns något för dig! Sväng in redan i dag och ta en titt, så hjälper vi dig med råd.

Vad finns det för sorts mattor?

Säg någon matta som vi inte har… I vår butik finns det produkter från golv till tak, och i alla möjliga färger och storlekar. Allt från diskreta enfärgade mattor till de som är färgglada och mönstrade. Det finns av textil och av plast, kombinationer av dessa och avsedda för olika ändamål. Här finns heltäckningsmattor och vanliga lösa mattor. För de som ska användas utomhus har vi sådana som klarar flera tusen soltimmar, är UV-stabila och tål regn. Perfekt för balkonger, uteplatser och liknande. Men när det gäller vattentålighet är det ju även bra för kök, badrum och andra ytor som ofta är blöta.

Hur vet jag vad som passar mig?

Förutom att sälja våra produkter har vi fått en god erfarenhet med åren. Vi är inte bara en butik som säljer produkterna, utan även experter på det vi gör. Oavsett vilket som är ditt ändamål, kom in och berätta så ger vi dig råd och kommer med förslag. Vi vet vad du behöver tänka på om du behöver produkter för utomhusbruk, men även vad du behöver om ditt golv är halt. Det finns många saker att tänka på, och vi har koll på detta.

Hur hittar jag till butiken?

Vi håller till på Hugo Hedströms väg 18 i Borlänge. Chansen är stor att du känner igen vår skylt, men knappa in på GPS:en så kommer du rätt. Öppettider är måndag-fredag 10-18 och lördagar 11-15. Du når oss på telefon 0243-92090 eller mailen butik@mattsmattor.se. Använd gärna vår kontaktsida för att ta kontakt. Välkommen!

Mattor för alla smaker och behov